Linn kavatseb korrastada Kudjape kalmistu parkla (5)

Kuressaare linna eelarvest on tänavu kavas asfalteerida Kudjape kalmistu uue osa parkla ja korrastada kiviaeda. 

Linnavalitsus toetab linnavolinik Toivo Aldi ideed korrastada kalmistu kiviaed ja parkla  30000 euro eest maanteetranspordi investeeringute arvelt. Ettepanekuga on päri ka seda arutanud linnavolikogu komisjonid.

“Kui eelarve on vastu võetud ja hanked korraldatud, peaks kalmistu juurde tulema korralik asfaltkattega parkla – enam-vähem sama suur kui praegu,” rääkis Alt. Samuti on selle raha eest kavas teha haljastus ja veel nii palju kiviaeda korda kui võimalik, panna üles liiva- ja prügikastid.

“Oleks tark tegu asjaga kohe kevadel pihta hakata,” leidis Alt “Kui eelarve on vastu võetud, hoian silma peal, et selle 30 000 euro eest saaks võimalikult palju ja korralikult tehtud.”

Kudjape kalmistu jaoks anti mullu Kuressaare kaasavast eelarvest 5666 eurot. Aldi sõnul kulus osa sellest rahast kalmistu uue osa kiviaia ehitamiseks, osa aga projekti koostamiseks, mille järgi hakatakse korrastama kalmistu parklat. Aldi andmeil on projekt OÜ-l Klotoid enam-vähem valmis.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 558 korda, sh täna 1)