Saare Selver – mulluse aasta tulemuste põhjal parim (10)

VÕITJAD: Võidukringlit pakub Saare Selveri juhataja Iige Laes kalameister Evi Reinmetsale (vasakul), teenindaja Uno Dementjevile, piimatoodete ja maiustuste kategooriajuhile Kersti Kesole ja tööstuskaupade kategooriajuhile Elle Vaninile. Tagareas vasakult teenindusjuht Greta Rüütel, teenindajad Laivi Tõnsau ja Svetlana Mets. TAMBET ALLIK

VÕITJAD: Võidukringlit pakub Saare Selveri juhataja Iige Laes kalameister Evi Reinmetsale (vasakul), teenindaja Uno Dementjevile, piimatoodete ja maiustuste kategooriajuhile Kersti Kesole ja tööstuskaupade kategooriajuhile Elle Vaninile. Tagareas vasakult teenindusjuht Greta Rüütel, teenindajad Laivi Tõnsau ja Svetlana Mets.
TAMBET ALLIK

Selveri keti üle Eesti asuvatest 45 kauplusest osutus möödunud aasta töötulemuste põhjal parimaks Saare Selver.

Eile jagas kaupluse juhataja Iige Laes poeperele tunnustust, kringlit ja muud head-paremat. 2015. aasta oli edukas kogu Selveri super- ja hüpermarketite ketile. Üleriigilises ulatuses pälvis Selveri jaekett parima teenindusega jaeketi nimetuse. Saare Selveri mullused tööalased näitajad ületasid eelmiste aastate vastavaid näitajaid tublisti.

“See on ikkagi ostjate jalgadega hääletamise tulemus. Saare Selveri tublid töötajad on selle usalduse välja teeninud. Kollektiivis on praegu üle 40 inimese,” tundis Iige Laes heameelt oma töökollektiivi saavutuse üle.

Saare Selver on saarlastele ja saare arvukatele külalistele avatud olnud 12 aastat. Algkoosseisust on siiani ostjaid teenindamas 12 inimest, sealhulgas juhataja Iige Laes.  Saarlastele tagas hea tulemuse käibe kasv, sealhulgas Selveri oma toodete (Selveri Köök, Selveri Pagar) käibe kasv, kasum, tegevus- ja tööjõukulud ning paljud teised olulised majandusnäitajad. Tähtis on ka see, et Saare Selveris pakutakse ostjaile suures valikus kohalike ettevõtete kaupa. Aukohal on Saare Selveri pagarileti küpsetised. Viimasel ajal on nõudlus kasvanud stritslite ja kringlite järele. Riiulitel on Muhu leib, Karja Pagari leivad ja vastlakuklid, liha- ja piimatööstuse tooted jne.

Eile näitas Laes uudiskaupa, 700-grammist pakendit Saaremaal kasvatatud sibulatega. Sibulaid pakub ettevõtja Guido Lindmäe, kes varasemast ajast varustab Selverit õunte, juurviljade ja hapukapsaga.

“Enne suvehooaja algust hakkab meil tööle SelveEkspress. See tähendab seda, et ostja saab majas hakkama ilma teenindajata,” märkis Iige Laes.

SelveEkspress on teenus, mis aitab kliendil kiiresti ja iseseisvalt lugeda kassasüsteemi kõik ostetavad tooted selleks ette nähtud kaasaskantava elektroonilise triipkoodilugeja ehk selvepuldi abil ning maksta makseterminalis, selvekassas või ka tavakassas.

“Sel aastal tahame kaupade sortimenti veelgi rikastada ja ka väljapanekut laiendada,” rääkis Iige Laes.Saare Selverile järgnes töötulemuste põhjal Pääsküla Selver. Esikolmikusse mahtus ka Jõgeva Selver.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 2 849 korda, sh täna 1)