Algas registreerumine XII noorte laulu- ja tantsupeole

Alates eilsest saavad laste- ja noortekollektiivid, kes soovivad osaleda 2017. aasta noorte laulu- ja tantsupeol “Mina jään” end peole registreerida. Registreerimine kestab 19. jaanuarist 22. veebruarini. Selleks tuleb kollektiivi ühel esindajal täita laulu- ja tantsupeo elektroonilises registris kollektiivi nimel taotlus aadressil register.laulupidu.ee.

Esimest korda otsitakse tantsupeo peaesinejaid üle-eestilise avatud konkursiga.

Tantsupeol etendatav lugu kannab edasi igikestvaid väärtusi. “Lavastuse telg on meie põhjamaisele loodusele iseloomulik aastaaegade vaheldumine ja peategelaste – vanaisa ja noorte – jutustus kullakera hoidmisest,” selgitas tantsupeo pealavastaja Margus Toomla. “Soovime jutustada südamliku ja selge loo, mis peidab endas pärimuse väärtustamise ja hoidmise, vastutuse võtmise ja eluringi katkematuse kandmise teemasid,” lisas ta.

XII noorte laulu- ja tantsupidu toimub 30. juunist 2. juulini 2017 Tallinna lauluväljakul ja Kalevi staadionil.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 45 korda, sh täna 1)