Saaremaa Päike ootab merelisi äriideid

triin arva

Juba kaheksandat aastat toimub Saare maakonna noortele mõeldud äriideede konkurss Saaremaa Päike.

Konkursi raames toimuvaid ettevõtmisi vedava Saaremaa arenduskeskuse konsultandi Triin Arva (pildil) sõnutsi on konkursi eriteema sel aastal eriliselt kodune – mereline. “Ehk eriti oodatud on kõik ideed, mis jäävad sinimajanduse valdkonda,” täpsustas Arva. Mis see sinimajandus täpselt on ja millised ettevõtted selles valdkonnas meil Saaremaal praegu tegutsevad, sellest antakse koolinoortele ülevaade 8. veebruarini koolides toimuvatel tutvustusüritustel.

Auhinnad, nagu ikka, paneb esikolmikule välja Saaremaa ettevõtjate liit, eriteema vallas Saarte koostöökogu, lisaks on veel iga-aastane Swedbanki eripreemia. “Kahtlemata on ka teistelt toredatelt ja tegusatelt ettevõtetelt lastele midagi,” kinnitas Triin Arva. Auhinnafond on ühtekokku 1000 eurot. “Nii et koondame mõtted õigele lainele!”

Osalema on oodatud maakonna 5.–12. klasside õpilased. Et konkursist osa võtta, tuleb oma idee korraldajatele esitada 14. veebruariks. Kuidas täpsemalt, saab lähemalt uurida www.sasak.ee või www.seliit.ee. Samast leiab infot ka tänavuse Saaremaa Päikese ürituste kohta. Finaal toimub sedakorda maikuus.

Konkurssi korraldab Saaremaa arenduskeskus koostöös Saaremaa ettevõtjate liidu, Saarte koostöökogu ja Swedbankiga.

 

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 302 korda, sh täna 1)