Supipäev Kuressaares (4)

JÕULUAEGNE HEATEGEVUS: Suppi jagab Kristel-Merit Laht, vastu võtab Sirje Lakkur. TAMBET ALLIK

JÕULUAEGNE HEATEGEVUS: Suppi jagab Kristel-Merit Laht, vastu võtab Sirje Lakkur.
TAMBET ALLIK

Kuressaare kesklinnas kultuurikeskuse ees võis eile taas kuulda kutset supile. Kuressaare gümnaasiumi 11.a klassi õpilased jagasid lahkesti sooja hernesuppi ning kõrvale leiba ja teed. Suu tegid magusaks piparkoogid ja mandariinid.

Traditsiooniks kujunenud heategevusliku ürituse peakorraldajad olid tänavu Kristel-Merit Laht ja Triin Kaljumäe, kes kõige vajaliku eest hoolt kandsid ja ka ise supi jagamisel osalesid. Kristel-Meriti sõnul jagas nende klass suppi ka eelmisel aastal ja jagab ka tuleva aasta jõulude eel ning seejärel pärandatakse ülesanne edasi. Samamoodi pärandasid praegusele 11.a klassile supijagamise ülesande 2014. aastal KG lõpetanud õpilased.

Hernesuppi olid üheteistkümnendikud kesklinna toonud 36 liitrit, millest pool söödi ära juba esimese tunniga. Supi keetsid KG söökla kokad.

Üritust toetasid Merinvest, Saaremaa tarbijate ühistu ehk COOP Saaremaa, Karja Pagar, Kaitseliidu Saaremaa malev ja Kuressaare gümnaasium.

 

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 766 korda, sh täna 1)