Lions-klubi müüb kuuski

Fotol ostab kuuse heategevusmüügilt Tiiu Liventaal. Müüb Olev Õun. TAMBET ALLIK

Fotol ostab kuuse heategevusmüügilt Tiiu Liventaal. Müüb Olev Õun.
TAMBET ALLIK

Täna kell 13–19 müüvad Kuressaare Lions-klubi liikmed viimast päeva kesklinnas Pritsumaja taga kuuski. Kuressaare Lions-klubi liige Marek Raud ütles Saarte Häälele, et kui tavaliselt on lionid kuuski müünud kahel päeval, siis sel aastal kestab müük kolm päeva.

Kuusemüügist teenitud tulu läheb Kuressaare linnas elavatele üksikutele eakatele jõulupakkide soetamiseks. Jõulupakid viiakse kolmekümnele eakale koju kätte.

Raud selgitas, et kuusemüük, mis traditsioonina sai alguse juba 1996. aastal, oli üks esimesi tuluüritusi, mida Kuressaare lionid korraldama hakkasid. Müüki läks tänavu umbes 150 kuuske hinnaga 9 eurot meeter. Marek Raud lisas, et hind oleneb veidi ikka kuuse kvaliteedist ka.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 543 korda, sh täna 1)