KRIMI (3)

Purjus juht ja narkoreid

19. detsembril kell 1.47 peatas politsei Kuressaares Tallinna tänaval sõiduauto, mida juhtis 38- aastane purjus mees. Kuressaare politseijaoskonna patrulltalituse juhi Matis Siku sõnul alustati juhi vastu kriminaalmenetlust.

Nädala jooksul algatati üheksa väärteomenetlust lubatud kiiruse ületamise kohta ja üks menetlus alkoholijoobes jalgratturi vastu. Kahe inimese (üks neist alaealine tüdruk) vastu alustati väärteomenetlust seoses narkootiliste ainetega.

19. detsembri õhtul teatati sissemurdmisest Kuressaares Tallinna tn 84 maja juures seisnud haagissuvilasse. Sissemurdmisega on omanikule lõhkumisega tekitatud varalist kahju. Seega algatati väärteomenetlus.

Meest löönud naine viidi kainerisse

19. detsembri õhtu sai politsei väljakutse Kuressaare Vana-Roomassaare tänavale, kus naine oli 52-aastast meest löönud pea piirkonda.

“Naisterahvas toimetati politsei arestikambrisse kainenema,” ütles Matis Sikk ja lisas, et üldse toimetati möödunud nädalal arestikambrisse kainenema neli isikut.

Samal õhtul teatati politseile Sõmera hooldekodust, et üks patsient on hakanud märatsema ja teised inimesed tunnetasid ohtu. “Kui politsei kohale jõudis, oli inimene rahunenud ja keegi viga ei saanud,” ütles Sikk.

Golfikepiga vehkija tabati

20. detsembri öösel kell 4.34 sai politsei väljakutse Vallimaa tänav 8 maja juurde, kus 23-aastast noormeest oli golfikepiga löödud pea piirkonda. Lööja oli jõudnud sõiduautoga sündmuskohalt lahkuda.

“Hiljem peatas politsei Kuressaares sõiduki, kus viibis ka väidetav lööja, 24-aastane noormees,” märkis Matis Sikk.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 1 706 korda, sh täna 1)