KOMMENTAAR: “Turismireformist. Ausalt” (5)

(SH, 19.12) 

Gert Nepper, Kuressaare linnavolikogu arengukomisjoni liige, Reformierakonna liige:

Ettevõtjana on minul sellesse ettevõtmisse, turismireformi, usku. Hääletasin ka volikogus selle poolt. Tõesti usun, et turismimaastikul läheb paremaks, sest ainult Saaremaa nimi enam ei tööta.

Peame hakkama ühiselt ja tõsisemalt ennast müüma/turundama. Aga nagu Simmo oma artiklis ütles, on kurb, kui keegi hakkab sellele meelega kaikaid kodaratesse loopima. Kahju on kuulata vastaste süüdistusi, eriti seda, miks lõhutakse hästi toimiv turismiinfokeskus. No ei lõhuta ju.

Lihtsalt kui me vanamoodi edasi läheme, pole varsti enam seda infot kellelegi jagada. Ja et turism polevat linnale üldse enam tähtis… No kust nad seda võtavad?! Aga las nad olla. Parim tõestus, et nad eksivad, on see, kui uus MTÜ hakkab korralikult ja tõhusalt tööle, turistide ja raha vool Saaremaale suurenevad ja kõigil läheb elu paremaks.

Seda küll, et pilt oleks ilusam olnud, kui linnapea väljaöeldu, et on olemas Saaremaa omavalitsuste liidu kõigi liikmete otsuse protokoll liituda uue loodava MTÜ-ga, oleks olnud volikogu liikmete laual.

Ja nime Visit Saaremaa kallal võiks norida, aga need on tegelikult pisiasjad. Tähtis on see, et surnud punktist oleme üle saanud, nüüd saab konkreetsemalt tööle asuda.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 800 korda, sh täna 1)