Jäälillede asemel

Välismaal kalmistuseadena rohkem levinud patja ei võeta Saaremaal nii ruttu omaks. IRINA MÄGI

Välismaal kalmistuseadena rohkem levinud patja ei võeta Saaremaal nii ruttu omaks.
IRINA MÄGI

Talviti aknaklaasidel ilutsevatele jäälilledele ei saa meie kliimas suuri lootusi panna. Seepärast tuleb appi võtta nutikaid ideid, et lilleilu ka talvel nautida, olgu siis terrassil, lillekastides või kalmistul.

Gairi Pruul Lillekojast tegi Oma Kodu tarbeks viis talvist seadet, mis võiksid ka lugejal mõtte liikuma panna: “Mõtlesin seekord lähtuda väga lihtsatest ja kättesaadavatest materjalidest. Sellega seoses on ka seaded välja kukkunud lihtsad ja looduslähedased, nii nagu õueruumi kõige sobilikum.”

Loe edasi Oma Kodu Talvenumbrist

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 463 korda, sh täna 1)