Helge ja valge

Kooli nn vana osa palju muutunud ei ole. Praegu on veel sisustusest üht-teist puudu. Stendid-autahvlid ja muu selline tuleb kõik tagasi oma kohale, loomulikult uuendatud moel ja kujul. Kooli juubeliks järgmisel suvel saab kõik korda.  IRINA MÄGI

Kooli nn vana osa palju muutunud ei ole. Praegu on veel sisustusest üht-teist puudu. Stendid-autahvlid ja muu selline tuleb kõik tagasi oma kohale, loomulikult uuendatud moel ja kujul. Kooli juubeliks järgmisel suvel saab kõik korda.
IRINA MÄGI

Seoses Orissaare rajooni moodustamisega 1953. a toodi 1946. a Muhus Piiril tööd alustanud keskkool Muhust Tumala 7-klassilise kooli ruumidesse ja nii sündiski Orissaare keskkool.

Nüüd, peale koolihoone põhjalikku remonti, on põnev koolimajas ringi vaadata, kiita uut ja meenutada vana.

Loe edasi Oma Kodu talvenumbrist

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 503 korda, sh täna 1)