Sille Lapp pälvis maanteeameti tunnustuse

Eile Viljandis Pärimusmuusika Aidas toimunud maanteeameti pidulikul vastuvõtul pälvis liiklusohutuse aasta õpetaja aunimetuse Lääne regioonis Sille Lapp Valjala avatud noortekeskusest.

Sille Lapp töötab Valjala avatud noortekeskuses 2014. aastast. Sel aastal algatas noortekeskus Lapi eestvedamisel projekti “Olen nähtav! Tegu oli Muhu, Orissaare, Pöide ja Valjala valla noortekeskuste ühisettevõtmisega.

Eelmisel aastal kirjutas ja korraldas Muhu noortekeskus samalaadse projekti, kus noored said helkurpaelu ja kõikvõimalikke helkurite tootmisjääke kasutades ise ennast nähtavamaks tuunida.

Huvi oli suur – osalesid Orissaare, Pöide, Valjala, Kuressaare, Laimjala ja Muhu noored ja ka Muhu lasteaed. Valjala noored paistsid silma oma praktiliste kollektsioonidega ja nii jäi selle aasta projekti kirjutamine ja eestvedamine Valjala noorte hooleks.

12. septembril toimus Sille Lapi eestvedamisel perepäev vanavanematega, kus lõbusate ja praktiliste individuaalsete ja perekondlike võistluste abil selgitati välja Vahva Vanaisa ja Võrratu Vanaema. Selle ürituse raames ei unustatud ka liiklusturvalisust, eriti turvalist liiklemist jalgrattaga, kuna Valjala noored sõidavad väga palju rattaga, kuid mitte alati kõige turvalisemalt.

“Suur tänu kõigile, kes märkasid enda ümber väärt tegijaid ja tegusid ning võtsid vaevaks neist meile teada anda,” ütles maantee-
ameti ennetustöö osakonna juhtivspetsialist Sirli Tallo. Tänavu esitati konkursile 62 kandidaati, kelle seast tegi lõpliku valiku maanteeameti ennetustöö ja liiklusohutuse osakonna töötajatest koosnev komisjon.

 

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 558 korda, sh täna 1)