Mõjukate seas ka saarlased (3)

Eesti Päevaleht ja Delfi on koostanud Eesti mõjukamate inimeste edetabelid, seni on ilmunud poliitikute, ettevõtjate ja riigiteenrite mõjukusjärjestused.

Kui poliitikute tabelis saarlasi ei leidunud, siis ettevõtjate ja riigiteenrite omas neid siiski oli. Ettevõtjate järjestuses on 15. kohal ettevõtja Vjatšeslav Leedo ning 18. kohal Saaremaal pärit energeetikaettevõtja ja Tallinna Kütte nõukogu esimees Kristjan Rahu. 20. kohal on selles tabelis kinnisvaraettevõtja Märt Vooglaid.

Riigiteenrite tabelis on 16. kohal maksu- ja tolliameti peadirektor Marek Helm.

Tabelite koostamisel on arvestatud inimeste arvamust, sotsiaalmeediat, Google’i otsinguid, annetusi parteidele, valijatelt saadud hääli, mõjuvõrku, positsiooni tööandjana ning muuhulgas ka laenutusi raamatukogus.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 1 222 korda, sh täna 1)