Viikingi ratturid klubide jalgpalliturniiril teised

Eesti jalgrattaklubide Viljandis mängitud jalgpalliturniiril saavutas SJK Viiking seitsme meeskonna konkurentsis teise koha, esimene oli Peloton.

“Pole paha,” ütles Viikingi klubi juht Riho Räim. “Oli äge turniir, kus kõik meeskonnad said tunda kaotusekibedust. Tuul oli tugev ja kui seda õnnestus endale soodsalt ära kasutada, oli kõik korras. Paar näpukat tuli meil sisse, aga muidu oli äge.” Esimeses mängus võitis Viiking 2 : 1 VIKO meeskonda. Väravad lõid Kristjan Timmusk ja Margus Magus. Teine mäng kaotati Pelotonile 0 : 1. Kolmas mäng Rein Taaramäe jalgrattakooli vastu võideti 1 : 0, värava lõi Jörgen Matt. Seejärel kaotati CFC-le 0 : 1, kuid tänu Mihkel Räime löödud väravale saadi 1 : 0 jagu Tallinna Kalevi jalgrattakoolist ja viigistati 1 : 1 Viljandi jalgrattaklubiga, värava lõi taas Mihkel Räim.

Viikingi eest mängisid Margus Magus, Karl Patrick Lauk, Jörgen Matt, Kristjan Timmusk, Mihkel Räim, Steven Kalf, Jaanus Sarv, Rigo Räim ja Endrik Puntso.

 

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 44 korda, sh täna 1)