Edukate TOP-is kaks saarlaste kinnisvarafirmat

Äripäeva koostatud edukate kinnisvarafirmade edetabelis on 2014. aasta andmete põhjal vähemalt kaks saarlaste ettevõtet.

Neist kahest kõrgemal kohal (18.) on Kaamos Kinnisvara AS, mida juhib Priit Uustulnd. Mullu oli Kaamos Kinnisvara tabelis 47. kohal. Käivet oli ettevõttel mullu 11,4 miljonit eurot, kasumit 3,8 miljonit.

Tabelis 80. kohal on Maidu Lempule kuuluv ja tema juhitud ML Halduse OÜ, kes aasta varem paiknes paremusjärjestuses 48. kohal. ML Halduse käive oli edetabeli andmeil 2014. aastal 1,9 miljonit eurot, kasumireal oli aga miinust 710 136 eurot.

Äripäev seadis ettevõtted valdkonna pingeritta kuue näitaja põhjal: mullune müügitulu, selle kasv võrreldes 2013. aastaga, mullune ärikasum ja selle kasv aasta varasemaga võrreldes, samuti rentaablus ja varade tootlikkus aastal 2014.

Valdkonna tegevuse osakaal ettevõtte käibest pidi olema vähemalt 51 protsenti.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 1 371 korda, sh täna 1)