Sõnajalad jäid paroodiaga rahule (2)

MARDO MÄNNIMÄGI / TV3

MARDO MÄNNIMÄGI / TV3

Pühapäevases “Su nägu kõlab tuttavalt” paroodiasaates kehastusid Saara Kadak ja Lenna Kuurmaa legendaarse eesti kristliku popmuusikaansambli Sõnajalad õdedeks. Vennad Priit ja Märt Piusid võtsid enda peale ansambli meesrollid.

Andres Sõnajalg ütles Saarte Häälele, et jäi esitusega rahule. “Saara, Lenna ja vennad Piusid tegid meie paarikümne aasta tagust lugu tõesti andekalt ja naljakalt – kiitus neile!” kommenteeris Andres Sõnajalg.

“Mis kõige tähtsam, saime kaudselt kaasa aidata saate peamisele eesmärgile – heategevusele. Otsustasime teha ka omalt poolt annetuse MTÜ-le Saagu Valgus, mis teeb väga tänuväärset tööd laste aitamisel, ning kutsume üles inimesi sellele mõtlema ja samuti heategevusse panustama,” lausus ta.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 1 703 korda, sh täna 1)