Perekond Tamjärv avas Maisi restorani (2)

Merle ja Adam Tamjärv külaliste seltsis. Paremal esiplaanil Urmas ja Ulvi Lehtsalu. TAMBET ALLIK

Merle ja Adam Tamjärv külaliste seltsis. Paremal esiplaanil Urmas ja Ulvi Lehtsalu.
TAMBET ALLIK

Reedel avas perekond Tamjärv, kes Kuressaares endise arvutusjaama majas Tolli tänaval Merle pesukoda peab, samas hoones restorani Mais.

Külalisi oli uue restorani avamisele kogunenud palju. Restorani peremees Adam Tamjärv tunnistas vahetult enne Maisi avatuks kuulutamist, et poleks julgenud lootagi, et nii palju sõpru ja häid tuttavaid saab mahti kutse vastu võtta ja kohale ilmuda.

Adam Tamjärv tõdes, et ise ei oleks ta restorani avamise mõttele ilmselt kunagi tulnud. Innustust selleks sai ta vestlustest hea sõbra ja tuntud ettevõtja Andres Haameriga, keda meie hulgas enam ei ole. Tänamaks Andrest ja tema perekonda tagantjärele, kinkis Adam Haamerite perele sümbolistliku portreemaali Andresest. Maali autor on Adami venna Venno elukaaslane Kerli.

Külastajatele avatakse Maisi restoran selle nädala teises pooles. Restorani pääseb Suur-Sadama tänava poolt.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 1 238 korda, sh täna 1)