Tuleviku suunda näidatakse spordikeskuses

Tuleval kolmapäeval toimub taas Saaremaa noorte- ja karjääriinfo mess Tuleviku Kompass, kus noortel on võimalik tutvuda nii põhikooli- kui ka gümnaasiumijärgse edasiõppimise ning ka huvihariduse ja vaba aja veetmise võimalustega.

Erinevalt eelmistest aastatest, mil mess toimus kultuurikeskuses, korraldatakse see sel korral Kuressaare spordikeskuses. Põhjusena on korraldajad välja toonud asjaolu, et viimastel aastatel on kultuurikeskus kitsaks jäänud, kuna külastajate ja eksponentide ehk väljapanijate arv on kasvanud.

Oma tegemisi ja pakutavaid võimalusi tuleb tutvustama üle 30 asutuse, millest rohkem kui pooled on haridusasutused. Nende seas on ka Tartu ülikool, Tallinna tehnikaülikool ja Tallinna ülikool. Kohal on ka mitmed õpirändevõrgustiku liikmed ja teised organisatsioonid, kes tutvustavad noorte võimalusi rahvusvahelise karjääri alal. Traditsiooniliselt on esindatud mitmed teabe- ja nõustamiskeskused. Nii nagu alati, on interaktiivselt oma õppimisvõimalusi tutvustamas Kuressaare ametikool ning messi kestel toimetab taas ka avatud noorsootöö ala.

Messile lisavad värskust ja põnevust messimäng ning külla kutsutud visualiseerija, kes messielu üles joonistab.

Korraldustoimkonnas on sel aastal Saaremaa Rajaleidja keskus, Saaremaa noorte infoportaal, Saare maavalitsus ja Kuressaare ametikool. Üritust toetab ka Saaremaa omavalitsuste liit.

Mess algab 18. novembril kell 13 ja lõpeb kell 16.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 361 korda, sh täna 1)