JUHTKIRI: Head isadepäeva!

Isadepäeval väärtustatakse isade rolli laste kasvatamisel ja seda ei peaks tegema mitte ainult lapsed, vaid ka isad ise. Igaüks mõistab seda rolli mõistagi natuke erinevalt, kuid ilmselt ei vaidle keegi vastu, et üks olulisemaid alustalasid isa ja lapse suhetes on üheskoos veedetud aeg.

Põhiline ei ole alati koosveedetud aja pikkus, vaid selle kvaliteet. Nii mõnelgi isal lihtsalt ei ole töö või mõne muu põhjuse tõttu piisavalt aega, mida perega veeta. Seda tähtsam on olemasoleva aja maksimaalne ärakasutamine.

Isadepäev võiks olla üks nendest päevadest, mis veedetakse pere seltsis. Juhul kui see pühapäev aga kuidagi ei sobi, siis ei ole ilmselt keelatud oma n-ö isiklik isadepäev natuke edasi lükata. Lõppude lõpuks ei ole ju isadepäev kui sündmus eesmärk omaette, oluline on ikka sisu.

Jaksu, jõudu, pikka meelt mudilastega ja ilusat isadepäeva kõigile isadele ning pidage ikka meeles, et teist nii olulist meest teie lastel ei ole.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 119 korda, sh täna 1)