Janar Tänak käis Inglismaal Ott Tänaku juures stažeerimas

ERAKOGU

ERAKOGU

Rallipiloot Janar Tänak osales Inglismaal koos Ott Tänakuga testsõitudel ja tutvus tiimi M-Sport köögipoolega.

Esimesel päeval käidi läbi M-Spordi keskus, kus oli võimalik näha, kuidas võidusõiduautod valmivad. Teisel päeval tehti WRC-autoga metsas testsõite.

“Selline võimalus tekkis tänu Otile, kes võttis mind Raigo asemel kahepäevasele testile kaasa,” rääkis Janar Tänak. “Eesmärk oli lihtsalt Oti kõrvalt näha, kuidas valmistutakse tipptasemel võistlusteks, ja loomulikult Ott seletas mulle pidevalt, mida ta auto juures muudab ja miks ta seda teeb. Samuti arutasime erinevate sõiduvõtete detaile, seega õppimist oli palju.” Paarsada kilomeetrit WRC-auto kõrvalistmel andsid Janar Tänakule palju lahedaid emotsioone ja ta loodab juba uuel aastal üht-teist õpitust praktikas rakendada.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 482 korda, sh täna 1)