BC Hundid jätkas esiliigas võidulainel

Eesti meeste korvpallimeistrivõistlustel sai BC Hundid/ ASSA Abloy magusa revanši, mängides Audentese SG / Noortekoondis II vastu, kui tulemusega 86 : 58 saavutati teine võit järjest.

Hundid maksid kätte poolteist kuud tagasi kodusaalis saadud häbiväärse 60 : 82 kaotuse eest. Meeskond sai kohe hoo sisse ja esimene veerand­aeg võideti 21 : 11. Teisel veerandil saadi korra ka 14 punktiga ette, kuid vaheajale mindi siiski Huntide eduseisul 42 : 31.

“Siim (Pildre) vedas meid oma tabavate visete ja teravusega kohe hästi käima, vastaste pressing ei kandnud vilja ja meie kaitse hakkas kohe toimima,” rääkis treener Marko Ool.

Mäng otsustati ära kolmanda veerandi alguses, kui Hundid tegid 15 : 2 vahespurdi ja viimast veerandit alustati seisult 65 : 43. Kuna esimeses mängus saadud suur kaotus oli vaja tasa teha, ei lastud end lõdvaks ka viimasel veerandil ja võit saavutati 28 punktiga.

Marko Oolu hinnangul on meeskonna viimaste mängude edu võti hea kaitsemäng. “Oleme lasknud vastastel endale 15 punkti vähem visata ja see määrab,” selgitas ta. “Oleme mänginud agressiivsemalt, saanud vastaste kate-kattest mänguga hakkama. Kui jõuame kaitses samamoodi jätkata, suudame neid võite veelgi võtta.” Resultatiivseimana viskas Margo Liivand 20 punkti, teda toetas Raigo Sooär 16 punktiga.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 29 korda, sh täna 1)