Raadio Kadi tähistas 23. sünnipäeva (1)

TAMBET ALLIK

TAMBET ALLIK

Nasva klubis toimus reede õhtul Kadi raadio 23. sünnipäevapidu. Ühes kohale tulnud pidulistega söödi kringlit, löödi tantsu, peeti maha üks pesueht oksjon ja võeti teadmistemõõtu viktoriinis.

Tantsupõrandat aitas tantsujalgadel poleerida soojalt vastu võetud E-Kapell ning öötundideni väldanud vägeva retrodisko panid püsti Kadi armastatud muusikatoimetajad, DJ-d Ahto Nellis ja Siim Metsmaa ehk sedakorda Doktor Ahto ja medvend Siim, nagu nad ise end nimetasid.

Raadio Kadi tegevdirektor Gunnar Siiner nentis, et ilma kuulajateta ei oleks Kadi raadiot olemas. “Suur tänu kõigile 29 000 kuulajale, et olete meiega,” oli ta kõigile raadiokuulajaile ülimalt tänulik.

Fotol (vasakult) Raadio Kadi juhatuse nõunik Kaie Rõõm-Laanet, reklaami assistent Kerli Rüütel, sekretär Rihti Rask, muusikatoimetaja Siim Metsmaa ning hommikuprogrammi juhid Mati Talvistu ja Kertu Kalmus. Taamal ka raamatupidaja Marika Viires ning uudistetoimetaja Piia Tammsalu.

Reportaaži Kadi lustakalt sünnipäevapeolt saab lugeda laupäevasest Saarte Häälest.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 693 korda, sh täna 1)