LUGEJA KIRI: Meitel oli teitega lõbus

Teite Salme vallateater töi meiteni muusikali “Randas öitseb kibuspuu” Arved Haugilt ja Vaapo Vaherilt. Seda lugu mängisid kunagi ammu hiidlased.

Sisenen vaatajana saali ja satun kuuekümnendaisse aastaisse. Medalite ja ordenite sära, naiselik riietus, kus seeliku pikkus on ärritavalt valitud just selline, et toob täiuslikult esile naiseliku ilu ja võlu. Armastaja käe panek armastatu õlale jätab ruumi mõttemaailmale – mida see tühi vahemik käe ja õla vahel sisaldab. Kallis mees, mind ei jäeta maha, vaid mina jätan sind…

Missugune liikumine, missugune mäng, missugune laul! Mitte just kergkaalu kuuluvad mehemürakad hüplevad ja hüppavad kui kitsetalled kevadel. Naised, need on alati osanud esitada end parimast küljest. Meitel oli teitega väga lõbus, aga veel lõbusamaks läks siis, kui teie ära läksite. Me saime teitit hakata taga rääkima. Ja nüüd on osake sellest kirjas.

Soovin teitele ikka samasugust tegutsemislusti ka edaspidiseks!

Sende Lipu

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 211 korda, sh täna 1)