Saarlane otsib Kanal 2 saates armastust (2)

martina
Kanal 2 romantilise tõsielusarja “Armastust otsides” viimases osas astus ühe osalisena üles ka Saaremaal elav Martina Rihkrand.

Juuni alguses näidatud saates tutvustati sarjas osalevaid mehi ja naisi, kes said seejärel vallalistelt televaatajatelt hulga kirju. Osalejad valisid kirjasaatjatest enda jaoks sümpaatsemad välja, kellega nad soovisid lähemalt tutvuda ja kohtuda. Üks väljavalitud kirjasaatjatest oli Martina Rihkrand, kes kirjutas saates osalevale Joelile.

Saate tutvustuse järgi peavad Joel ja teisedki osalejad nüüd otsustama, kellega väljavalitud kirjasaatjatest soovivad nad veeta seiklusterohke suve. Osalejate valikud peaksid selguma homses saates.

Saates selgitas Martina Rihkrand, et ootab toredat kogemust. Samuti soovis ta õppida tundma väga toredat inimest Joeli ja võib-olla ka leida kaaslase kogu eluks. Omavahelises vestluses selgus, et Martinale meeldivad hobused, kuid Joel jällegi kardab neid. Kumbki selles aga erilist probleemi ei näinud. Lisaks oli Martina jaoks oluline, et Joel on Saaremaal käinud.

“Minu jaoks on oluline see, et kas ta on Saaremaal käinud seetõttu, et paljude meelest võib Saaremaa olla selline koht, kus ei ole elektrit, ei ole koole. Minult on palju küsitud, et kuidas te seal üldse hakkama saate ja kas te kõik tunnete üksteist,” rääkis Martina, viidates, et tema jaoks oli oluline, et Joel teaks, kuidas siin tegelikult on. Kohtumise järgsetest kommentaaridest selgus, et Martina ja Joel jätsid teineteisele hea mulje.

Saarte Häälele ütles Kuressaare linnavalitsuses linnapea abina töötav Martina Rihkrand, et saade ja sellega kaasnev vastas tema ootustele ja jättis positiivse mulje.

“Saate käiku ei saa ma kahjuks kommenteerida, sest osalejatega on sõlmitud vastav leping,” lisas ta.

Saadet juhib Aveli Jänes.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 2 885 korda, sh täna 1)