Kuivastu-Virtsu liin läks üle sügisesele sõiduplaanile

Kuivastu-Virtsu parvlaevad sõidavad alates 12. oktoobrist sügisese hõredama sõidugraafiku alusel. Tööpäeviti on ühe parvlaeva väljumised iga ühe tunni ja kümne minuti järel – kokku on liinil igapäevaselt 32 reisi.

Reedeti ja pühapäeviti säilivad tihedamad sõiduplaanid – igapäevasele sõiduplaanile lisaks teeb teine parvlaev reedeti 16 reisi ja pühapäeviti 14 reisi. Kokku on Kuivastu-Virtsu liinil reedeti 48 reisi ning pühapäeviti 46 reisi ning nädas kokku 248 ülevedu.

Alates 26. oktoobrist, mil Kuivastu-Virtsu liinil sõitjate arv iga-aastaselt väheneb, väljub reedeti 40 reisi ja pühapäeviti 38 reisi – iganädalaselt toimub kuni aasta lõpuni Kuivastu-Virtsu liinil 236 ülevedu.

Parvlaevagraafikud tihenevad uuesti detsembris, mil reisijate arv jõulude ja aastavahetuse ajal taas suureneb.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 366 korda, sh täna 1)