Ott Tänak peab Korsika rallit ebaõnnestumiseks

RASKE SÕIT: Ott Tänak ja Raigo Mõlder Prantsusmaa saarel oma sõitu ei leidnudki. TIMO ANIS

RASKE SÕIT: Ott Tänak ja Raigo Mõlder Prantsusmaa saarel oma sõitu ei leidnudki.
TIMO ANIS

Korsika MM-rallil kokkuvõttes kümnenda koha saanud Ott Tänak tunnistas, et võistlus ebaõnnestus.

“Meil oli tõsiselt raske nädalavahetus ja mida edasi, seda hullemaks läks,” võttis Ott Tänak võistluse Twitteris kokku. “Kindlasti oli see halvim ralli, mida kunagi sõitnud oleme, ja seda nii tulemuse kui ka sõidu poolest. Aga me töötame tõsiselt ja olen kindel, et Hispaanias oleme tugevamalt tagasi, ma luban seda.”

Viimast päeva 10. kohalt alustanud Ott Tänak ja Raigo Mõlder eksisid kohe hommikul rehvivalikul ja nii sõideti välja alles 15. aeg, mis kukutas saarlased 11. kohale. Teisel katsel tõusid nad siiski tagasi kümnendaks, sest Kevin Abbring katkestas.

Kuid oma sõiduga ei olnud Ott Tänak siiski sugugi rahul. “Tänane esimene katse oli senistest Korsika ralli katsetest kõige vahelduvamate tingimustega,” märkis rallipiloot oma fännilehel. “Metsa vahel oli tõeliselt keeruline sõita ja teeolusid raske hinnata. Meil on legendist palju informatsiooni puudu ning kindlustunde puudumisel on keeruline kiiremini sõita.”

Viimasel katsel oli Ott Tänak võitjast aeglasem 56,2 sekundit, mis andis 19. koha. Kokkuvõttes said Ford Fiestaga kihutanud Tänak ja Mõlder kümnenda koha. Võit läks soomlasele Jari-Matti Latvalale (Volkswagen), kes edestas britti Elfyn Evansit (Ford) 43,1 ja norralast Andreas Mikkelseni (Volkswagen) 46,3 sekundiga.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 69 korda, sh täna 1)