Tegus nädalalõpp Tartus

11.–13. septembril korraldas Eesti noorteühenduste liit noortele pika ja tegusa nädalalõpu Tartus. Reedel ja laupäeval leidis aset laiahaardeline konverents Osalusvabrik 2015, kus kõnelejad Itaaliast, Hispaaniast, Iirimaalt ja Tšehhist tutvustasid oma hästi õnnestunud projekte ning keskenduti uute osalusvormide rakendamisele Eestis. Just nende projektide abil on õnnestunud noori ühiskondlikusse tegevusse kaasata viisil, mis neid endid väga huvitab ja tegutsema innustab.

Pühapäeval toimus aga suur noortevolikogude üldkoosolek, kus kõigepealt arutati erinevaid probleeme seoses noorte osaluskogudega ja võimalikke lahendusi ning seejärel hääletati laudkondades nende poolt ja vastu.

Kõik see on sisend ENL-i kokku pandavasse dokumenti Osaluskogude Visioon 2020.

Meie valla noortevolikogu esindasid Lukreezia Kajak ja Merle Simmer.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 32 korda, sh täna 1)