MIS JUHTUS? Ebaseaduslik logimine võõrale kontole ja sõgedad kihutajad (1)

Möödunud nädalal toimus Saaremaal teiste pahategude kõrval ka üks ebaseaduslik Facebooki kontole sisselogimine, tuvastati üks narkootikumide omandamise fakt ning Orissaares peksti 12-aastast poissi.

Kuressaare politseijaoskonnas algatati eelmisel nädalal kaheksa kriminaalmenetlust, millest neli olid seotud purjuspäi autojuhtimisega. Kuressaare politseijaoskonna menetlusteenistuse vanem Ahti Lepp ütles, et kõik roolijoodikud olid mehed, kolm neist saadi kätte Kuressaares ja üks tabati Salme vallas.

Kuressaares juhtus ka üks liiklusõnnetus, mille põhjustas lubadeta juht. Politsei kinnitusel on see juht tabatud lubadeta sõidult lühikese aja jooksul juba kolm korda.

Alaealised panid toime kaks väärtegu – alkoholi- ja narkootikumide tarbimise.

Möödunud nädalal alustati kokku 27 väärteomenetlust, millest 20 oli seotud liiklusrikkumistega. “Nende seas oli ka kaks sõgedat kiiruseületamist,” märkis Lepp. Üks kiiruseületamine toimus 26. septembril Risti–Virtsu–Kuivastu–Kuressaare maantee 95. kilomeetril, kus 23-aastase mees oli oma Audist 90 km/h alas välja pigistanud 182 km/h. Päev varem tabati Kuivastu maanteel juht, kes ületas kiirust 54 km/h.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 945 korda, sh täna 1)