Kalle Laanet sai 50. juubeliks üllatusreisi

Saarlasest riigikoguliikmel Kalle Laanetil täitus eile 50. eluaasta. Uude eluaastasse ei astunud ta aga kodusaarel, vaid hoopis Türgis, kuhu päev varem oli teda viinud sünnipäevakingitusena mõeldud üllatusreis abikaasa Kaie Rõõm-Laanetilt.

“See sünnipäevareis tuli üllatuskingitusena,” tunnistas eile lõuna paiku parasjagu Istanbuli vaatamisväärsustega tutvuv Kalle Laanet Saarte Häälele. “Seni on kõik väga tore olnud – super! Ilm on ilus ja sõidamegi praegu linnaekskursioonibussiga, tutvume Istanbuliga.”

Mis teda sel tähtsal päeval veel ees ootamas võis olla, ta sel hetkel arvata ei osanud, kuid teadis, et üllatusi peaks veel tulema. “Nende kohta peaks küsima Kaielt, aga ma usun küll, et needki on toredad,” naeris ta.

Viiekümneaastasena Kalle Laanet end vähemalt eile veel ei tundnud. “Ma olen hingelt tunduvalt noorem, ütleme nii,” tähendas ta. “Aga kes seda numbrit oskab öelda…” Pakkumise peale, et ehk võiks see tunne olla kui 25-aastasel, leidis Laanet, et nii võib tegelikult öelda küll.
Üllatusreisilt naastes Kalle Laanet suurt sünnipäevapidu korraldada ei plaani.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 1 505 korda, sh täna 1)