Vandiraiuja vatsatäis

SERVEERIMINE: Kihelkonna kooli võistkond (vasakult) Annemai Sepp, Anna-Maria Süld, Lisette Nau ja Katrin Kurvits žüriile Vandiraiuja vatsatäit toomas.  RAUL VINNI

SERVEERIMINE: Kihelkonna kooli võistkond (vasakult) Annemai Sepp, Anna-Maria Süld, Lisette Nau ja Katrin Kurvits žüriile Vandiraiuja vatsatäit toomas.
RAUL VINNI

Olgu

Saaremaa toidufestivali õpilaste võistukokkamise võitis Kihelkonna kool, kes pakkus süüa Undva rannast korjatud kividelt.

 

Võistluse üheks staariks tõusis siiski tatar. Tatar on nimelt üks nendest toiduainetest, mis üsna paljudes võõristust tekitab. Õpilaste võistukokkamisel võis veenduda, et tatrajahust on võimalik keelt alla viivaid toite teha.

Saaremaa toidufestivali raames toimunud võistlusel “Seda sööksin mina” tuli ühe kohustusliku komponendina kasutada Koplimäe mahetalu tatrajahu. Lisaks Riido ökotalu piima ja Saarte Sahvri  väljapandud kookosrasva. Ülejäänud koostisained pidid olema soovitavalt kohalikku päritolu. Valmistada tuli salat ja magustoit.

Täispikk artikkel ilmus laupäevases Saarte Hääles.

 

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 686 korda, sh täna 1)