Andres Kuusk tiitlit ei kaitsnud

Londonis toimus rahvusvaheline mõttespordi olümpiaad, mille raames korraldatud viievõistluse maailmameistrivõistlustel (Pentamind World Championships) sai kolmekordne maailmameister Andres Kuusk seekord kuuenda koha.

Varem 2011., 2013. ja 2014. aastal maailmameistritiitli võitnud Andres Kuusk ütles, et on küll natuke pettunud, kuid tõdes, et ega igal aastal saagi võita, kuna konkurents on tihe.

“Iseenesest mul algusest peale kõige suuremaid lootusi ei olnud, kuna trenni sai tehtud varasemate aastatega võrreldes vähem,” tunnistas Andres Kuusk. “Seega ei saa ka öelda, et midagi oleks liigse pinge taha jäänud, lihtsalt teised olid seekord paremad.”

Kuuse sõnul ei tulnud tal seekord ühtegi sähvatust nõrgematel aladel, kuid trumpalad õnnestusid hästi. Oma trumpides ebaõnnestus Andres Kuusel vaid boku, ülejäänud alad – entroopia, lines of action ja kamisado – õnnestus tal isegi võita.

“Üsna otsustavaks sai, et seekord ei tulnud head tulemust pokkerist, milles on enamasti hästi läinud,” rääkis ta, lisades, et samuti lootis ta head tulemust uuelt alalt quoridor‘ilt, kuid see ei õnnestunud.

Võitis James Heppell Inglismaalt, teine oli Ankush Khandelwal Indiast ja kolmas David Jameson Walesist.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 239 korda, sh täna 1)