Ullo Toomi auks istutatud pärnapuu raiuti maha

Kuressaare linnavalitsus palub inimeste abi isiku leidmisel, kes raius tänavu augustis maha tantsutaat Ullo Toomi 100. sünniaastapäevaks istutatud pärna.

Vandalismiakt pandi toime ajavahemikus 7.– 21. august. Pika ja M. Körberi tänava ristumiskohal olevalt haljasalal raiuti maha noor, umbes nelja meetri kõrgune ja kümnesentimeetrise tüveläbimõõduga pärn, mis oli istutatud 2002. aastal Kuressaare linna kultuuritegelaste poolt, tähistamaks tantsutaat Ullo Toomi 100. sünniaastapäeva.

Maharaiutud puu oli visatud natuke eemale Pika tänava äärsele Kalla Mööbli tagusele platsile. Kuressaare linnavalitsus palub kõigil, kes juhtusid vandalismiakti pealt nägema, ühendust võtta tel 45 50 534, 45 50 530 või e-posti aadressil linn@kuressaare.ee.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 428 korda, sh täna 1)