KTG tänas Ester Kuusikut (1)

Foto: erakogu

Foto: erakogu

Kuressaare täiskasvanute gümnaasium (KTG) saatis uue õppeaasta avaaktusel pidulikult kauaaegse ja hinnatud emakeeleõpetaja Ester Kuusiku teenitud pensionipõlve pidama.

Head sõnad ütlesid kaasa direktor Ly Kallas ja õpetaja Kuusiku mantlipärija, KTG õpetaja Merike Olo, muusikalise tervitusega esines õpilaste poolt Kairo Kiider.

Õpetajatöö kõrvalt juba aasta otsa Saarte Hääles korrektorina töötav Ester Kuusik on olnud mitmeid kordi KTG aasta õpetaja, aidanud välja anda kooli almanahhi, kutsunud ellu kooli luuleklubi. Tema tunnid olid alati oodatud ja täis põnevaid arutelusid, kinnitas koolijuht Ly Kallas.

Ester Kuusik tänas kooliperet ja lausus, et tema koolitee algas 1. klassi õpilasena samas majas, kus ta oma pedagoogitöö lõpetas. “See on omamoodi hea sadam randumiseks,” ütles emakeeleõpetaja, kes oli oma viimases tunnis kevadel käsitlenud just August Mälgu “Head sadamat”.

KTG

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 788 korda, sh täna 1)