Ametikool sai moodsaid õppevahendeid juurde (1)

UUED KAAMERAD: Ametikooli fotograafiaõpetaja ja disainisuuna projektijuht Lauri Saluveer näitab uut varustust. Foto: Tambet Allik

UUED KAAMERAD: Ametikooli fotograafiaõpetaja ja disainisuuna projektijuht Lauri Saluveer näitab uut varustust. Foto: Tambet Allik

Kuressaare ametikool sai juurde hea kaamera ja ka reguleeritava mannekeeni.

EDRF-i projekti “Õppeotstarbeliste seadmete soetamine” toel sai Kuressaare ametikool kätte seadmed õppetööks käsitöö, tekstiilitöötluse ja multimeedia alal. Seadmed lähevad kooli disaini õppesuuna käsutusse.

Ametikooli juhtõpetaja Maila Juns-Veldre ütles, et kohale on jõudnud ja õppetööks seadistatud mitut tüüpi õmblusmasinaid, reguleeritav mannekeen, kattemasin, nööpaugumasin, trikotaaži õmblemise masin ja auruga triikimisseade. Kohale on jõudnud osa seadmeid ka multimeedia disaini hankest.

Maila Juns-Veldre rääkis, et EDRF-i projekti soetuste tulemusena on võimalik tagada õppetöö tänapäevasel tasemel ja nüüdisaegsete õppevahenditega saab seda teha õppekavades sätestatud tingimustel.

EDRF-i projekti “Õppeotstarbeliste seadmete soetamine” eesmärk on täiendava soetuse abil mitmekesistada ja uuendada Kuressaare ametikooli iluteeninduse, majutus-toitlustuse, disaini ja käsitöö, tekstiili- ja nahatöötluse, väikelaevaehituse ning autotehniku valdkonna õppebaaside sisseseadet.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 717 korda, sh täna 1)