Õile Aavik lahkub ametikoolist ja läheb Soome (17)

õile aavikKuressaare ametikooli majutamise ja toitlustamise õppesuuna juhtõpetaja Õile Aavik (fotol) lahkub septembris ametikoolist ja suundub tööle Soome.

19 aastat ametikoolis rakkes olnud Aaviku sõnul tuleb elus vahel lihtsalt kannapööre teha ja võtta vastu uusi väljakutseid.

“Töötasin suvel Soomes ühes toredas toitlustusettevõttes ja mulle hakkas seal väga meeldima. Nad on mind tegelikult juba kaks aastat kutsunud ja kuna ma nüüd sel suvel sain seal hea kogemuse, siis tegingi otsuse minna,” selgitas Aavik. Ta lubas, et jääb ka edaspidi siinset kutseharidust jõu ja nõuga toetama. Samuti on tal oma sõnutsi suure Saaremaa patrioodina plaanis ka Soomes olles kodusaart propageerida.

Aavik tunnistas, et läheb siit ühest küljestraske südamega, sest maha jääb tore seltskond ja tublid õpetajad, samas on tal hea meel selle üle, et Kuressaare ametikool sai projekti raames õppekööki uued seadmed ja töö läheb ilusti edasi.

Esmaspäeval tehti Kuressaare ametikooli juhtkonna infotunnis teatavaks, et uus majutamise ja toitlustamise õppesuuna juhtõpetaja on koolis varem teenindusõpetajana töötanud Ülle Tamsalu.

Aavik soovis oma järglasele jaksu ja energiat, et kooli reklaamida ja selle töösse panustada. “Annan talle soovituse olla aus, olla õiglane ja arvestada kõikide õpetajatega võrdselt. Ma ise olen püüdnud seda teha ja mul oleks väga hea meel, kui ka minu järglane teeks tööd sama põhimõttega, ning kui vaja, püüan igati toetada ja aidata ka edaspidi.”

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 2 864 korda, sh täna 1)