5000 inimest tegid tutvust parvlaev Gretega (9)

Saksamaal Brunsbütteli linnas toimus laupäeval avatud uste päev, kus üle 5000 inimese külastas parvlaeva Muhumaa, mille uus nimi on Grete.

OÜ Väinamere Liinid juhataja Urmas Treiel (fotol) ütles Saarte Häälele, et esialgu oli mõeldud parvlaev külastajatele avada kella kaheteistkümnest. Kuna aga juba varem oli laeva juurde kogunenud hulk inimesi, tehti uksed lahti nelikümmend minutit varem.

“Laevaga jäädi väga rahule, tagasiside oli ainult ülivõrdes,” märkis Treiel ja lisas: “Kuna see liin on nii mitu korda olnud ja siis jälle katkenud, hoiti ainult pöialt, et olge ikka tublid ja sõitke.” Nii endine Muhumaa kui ka Saaremaa hakkavad teenindama Elbe jõel Cuxhaveni-Brunsbütteli liini.

“Kohalike jaoks oli üleüldse tegu pidupäevaga, kuna kaldal toimus samal ajal karnevali moodi üritus, mille oli korraldanud linn. Seal olid moosekandid, laste mängutoad, söögikohad jne,” loetles Treiel.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 3 277 korda, sh täna 1)