TV3 võrguvahetus võib tekitada ebamugavusi

Täna öösel viis TV3 telepildi edastuse väiksemasse Multipleks 6 võrku (MUX6).

Võrgu muutmise tagajärjel võib mõnevõrra muutunud leviala põhjustada häireid telekanali vaatamisel.Võrgu muutmisest tulenevate ebameeldivustega võivad Saaremaal kõige rohkem kokku puutuda Torgu elanikud.

Lisaks ebameeldivustele on tava-antenniga televaatajatel tarvis taastada teleri või digiboksi algseaded ja uuendada kanalid. Kui seda ei tehta, ei jõua TV3 signaal telerisse. Algseadmeid taastama ja kanaleid uuendama peavad ka need, kellel on MUX6 testkanal oma teleris juba olemas. Muudatused TV3 ei mõjuta teisi telekanaleid.

Alates tänasest edastavad Saaremaal TV3 signaali kaks saatjat–üks Orissaarest ja teine Sauverest.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 521 korda, sh täna 1)