Räim ja Lauk EM-il paremate hulka ei jõudnud

Tartus sõidetud jalgratta maanteesõidu noorsoo ja juunioride Euroopa meistrivõistlustel sai Mihkel Räim U23 meeste 161-kilomeetrises grupisõidus 51. koha, kuid aitas Martin Laasi parima eestlasena kuuendaks.

“Minu lootused olid rajatud sellele, et kui 20-meheline punt juhtub eest ära saama, siis olla selle pundi sees,” selgitas Mihkel Räim (fotol). “Sõit oli aga algusest peale väga kiire ja intensiivne ning äraminekuid praktiliselt ei olnud. Mina oma lüket ei saanudki teha. Aga see oli koondise sõit, igal mehel olid oma ülesanded ja võimalused ning mina oma tulemuse üle ei kurda.”

Samas sõidetud meesjuunioride 124 km pikkusel sõidul lõpetas Karl Patrick Lauk 30. kohaga. “Rõõmustavat on vähe,” tunnistas peagrupis lõpetanud noor rattur. “Läksime ikkagi poodiumikohta püüdma, kuid kahjuks lagunes meie meeskonnatöö juba päris sõidu algul. Lõpus panin ise ka veidi pange, sattusin punti, kus mehed ütlesid mulle, et sinu kodusõit ja anna minna ning nemad tööd ei tee.”

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 77 korda, sh täna 1)