Pargi mänguväljak võtab ilmet (1)

Kuressaare lossiparki, kohviku Zurra-Murra kõrvale plaanib Kuressaare linnavalitsus rajada lastele uue mänguväljaku. Samas paigas on ka praegu mõned amortiseerunud atraktsioonid, mis uue mänguväljaku ehitamise käigus ära koristatakse.

Vastavalt projektile paigaldatakse mänguväljakule neljakohaline kiigekonstruktsioon, mängulinnak lastele vanuses 4–10, liivakast (2,5x 2,5 m), mängurong ja kaks vedrukiike. Mängulinnaku ja kiigekonstruktsiooni alla tuleb tartaankattega turvaalus, ülejäänud mänguvahendid paigaldatakse murupinnasele.

Kuressaare abilinnapea Mart Mäekeri sõnul peaksid tööd lepingu järgi lõppema 17. septembril. Mänguväljaku rajamine läheb koos käibemaksuga maksma 27 903 eurot. Sihtotstarbeliselt annetati mänguväljaku jaoks 16 250 eurot, seega on linna osalus 11 653 eurot, vahendas Mäeker.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 567 korda, sh täna 1)