Maakonna vollekullad jagatud

KIIDAB: Rain Annuste (vasakul) kiitis oma paarimeest Cris-Karlis Leppa. Foto: Alver Kivi

KIIDAB: Rain Annuste (vasakul) kiitis oma paarimeest Cris-Karlis Leppa.
Foto: Alver Kivi

Tänavu mitmete tippmängijateta toimunud meeste rannavõrkpalli maakonna meistrivõistlused võitsid esimest korda koos mänginud Rain Annuste ja Cris-Karlis Lepp. Naistest võitsid õed Nette ja Eliisa Peit.

Kuue paariga turniiri meeste esimeses poolfinaalis võitsid Rain Annuste ja Cris-Karlis Lepp Mart Tiitsaart ja Mairo Tänavat 2 : 0, teises poolfinaalis olid Sander Tiits ja Rauno Pihel sama tulemusega üle Tarmo Aasast ja Mikk Sepast.

Finaalis võitsid Annuste-Lepp Tiitsi ja Pihelit 2 : 0. Kuigi esimeses geimis jäädi 0 : 5 kaotusseisu, võideti geim 21 : 16. Teises saadi kiirelt algedu 7 : 0 ja 10 : 1 ning võit vormistati tulemusega 21 : 14.

Rain Annuste ütles, et punktide järgi võiks ju öelda, et finaalivõit tuli kergelt, kuid tegelikult oli tegemist palju. “Tuul iilitas, olid oma vead ning vastased olid hästi tublid, üllatasid ega andnud alla,” rääkis ta. “See, et nad lõpuni vastu pidasid, oli üllatav. Kui me teises geimis ette saime, oli näha, et nad lasid pea pisut norgu, sest sellest seisust on raske välja tulla.”

Annuste hinnangul mängiti vastased üle blokiga ja saadi loogilisi rünnakulahendusi. “Aimasime, kuhu suudame lüüa ja miks just sinna,” täpsustas ta.

Rain Annuste nägi Cris-Karlis Leppa esimest korda Jerseyl toimunud Saarte mängudel. “Söön oma ketsid ära, kui temast suure tähega Mängijat ei saa. Cris-Karlis on oma vanuse kohta väga hea, kõik on tal veel ainult peas kinni,” kiitis Annuste oma noort paarilist.

Pronksmedalikohtumises võitsid Tiitsaar ja Tänav Aasa ja Seppa 2 : 0 (22 : 20; 21 : 14).

Naiste rannavõrkpalli maakonna meistrivõistluste kuldmedali võitsid Nette ja Eliisa Peit. Õed alistasid kõik oma neli vastast ja kogusid parimatena 8 punkti. Hõbemedal riputati kaela 7 punkti kogunud Kaisa Õunpuule ja Merli Suule ning pronksmedali said 6 punktiga Gerda Kaubi ja Karmen Talur.

Eliisa Peit tunnistas, et tiitel tuli väga raskelt. “Lõpus olime väsinud ja kaks viimast mängu olid seepärast kolmegeimilised,” rääkis ta.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 288 korda, sh täna 1)