Chris Normani “spassiibo“ tegi publikule palju nalja (15)

SUURED JA VÄIKESED FÄNNID: Merike Maripuul on süles kahekuune tütretütar Meribell Õunapuu, kes samuti Chris Normanit kuulamas käis. Seltsis oli sõbranna Liia Lasting. Foto: Erakogu

SUURED JA VÄIKESED FÄNNID: Merike Maripuul on süles kahekuune tütretütar Meribell Õunapuu, kes samuti Chris Normanit kuulamas käis. Seltsis oli sõbranna Liia Lasting.
Foto: Erakogu

Kuressaare lossihoovi laupäeval puupüsti rahvast täis toonud rokilegend Chris Norman ütles publikule kaasaelamise eest naljaviluks vene keeli aitäh. Publiku rõõmurõkete saatel tõdes staar, et ta teab küll tegelikult, et tegemist polnud eesti-, vaid venekeelse tänusõnaga.

Chris Normani maaletooja, kontserdikorraldaja Aarne Valmis selgitas venekeelseid tänusõnu sellega, et üle-eelmisel õhtul oli Keila kontserdil terve rida andunud fänne Venemaalt. Üllatuslikult vaatasid samad näod muusikule esireast vastu ka Kuressaares. Vene prouad olla selgitanud, et kuna nende iidol lõpuks ometi neile nii lähedale esinema tuli, ei saanud nad kuidagi jätta külastamata mõlemat kontserti.

Saarte Häälelt Chris Normani kontserdi piletid võitnud Merike Maripuu tunnistas eile, et pole siiamaani suurepärasest elamusest üle saanud. Ta märkis, et Norman on ta suur lemmik juba koolipõlvest – kõik diskod möödusid ikka Normani, Smokie’ ja teiste toonaste staaride “seltsis”.

“Chris Normani kontserdist olen unistanud seega 35 aastat ja rohkemgi. Et ükskord ma ta kontserdil ära käin, aga et ta mulle nii koju kätte tuleb, seda poleks ma eales osanud unistadagi. Ootasin Chris Normani nii väga, et nägin teda juba unes ka,” naeris ta.

Kui sai mainitud, et kaks piletit võitis Maripuu Saarte Häälest, siis õnn naeratas talle piletite näol veel – kaks piletit võitis ta ka Retro FM-ist, samuti kinkis talle piletid ta oma tütar. Võidetud piletid andis ta oma kunagistele klassikaaslastele, kes tulid kohale Valgamaalt. “Rokkisime lava ees esiridades ja selline joovastus kestis meil hommikutundideni.”

Kontserdile võttis Merike kaasa ka oma tütre, kes talle piletid kinkis, ning temal oli omakorda pisitütar kaasas. “Temal vedas veel rohkem – kahekuusena maailmakuulsa laulja kontserdil!”
Väga rahule jäi kontserdiga samuti üsna lava ees viibinud Marju Kazlas: “Hea oli oma silmaga näha Chris Normani ainult paari sammu kauguselt!”

Ka Helen Rüütel oli Chrisist lummatud. Tema tõdes, et ootas kontserti pikisilmi, kuid unustas viimse hetkeni pileti osta. “Sugulane ei tahtnud aga üksi minna ja kinkis mulle pileti,” rääkis ta. “Elamus oli super. Sai ennast välja elatud kõigutamise ja kaasalaulmisega.” Helen ei saanud Chrisist üle ega ümber ka pärast kontserti. “Kui kontsert läbi sai ja hakkasime ilutulestikku ootama, panime veel selle mehikese telefonis mängima.”

Aarne Valmis nentis Kuressaare kontserdist kõneldes, et kõik kulges kenasti. Täpset publikuarvu ta eile öelda ei osanud, ent inimesi oli lossihoovis kindlasti üle 3000. Valmis lisas, et pole kulusid-tulusid veel kokku löönud, kuid miinusesse kahe kontserdi peale kokku ei jäädud – seda võis ta kinnitada.

Lihtne taolise kaliibriga staari kohaletoomine muidugi pole, kuna transport, majutus ja kõik muu kaasnev tähendab omaette kulusid. Samas ei välistanud Valmis tulevikus veel mõne nimeka artisti saarele toomist. “Jumal teab, äkki teeme veel midagi sellist,” märkis ta.

Ka Chris Norman jäi kontserdiga rahule. “Ta oli päris rõõmus, vastuvõtt oli ju väga hea. Tundus, et isegi soojem kui Keilas,” tõdes Valmis.

Saaremaale saabusid bändi liikmed ja meeskond reedeõhtuse lennukiga. Ka see oli nende jaoks omaette elamus, ehkki mitte nii positiivne. Nimelt kulunud neil Tallinna lennujaamas check-in’ile 50 minutit. Seda puht seepärast, et asju kästi pagasis korduvalt ümber pakkida ja omavahel ära jagada, kuna pagasile ei saadud kuidagi lubada isegi vaid 100-grammist ülekaalu.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 1 975 korda, sh täna 1)