Uus ettevõte teeb supertoitu

BoostMe OÜ alustas tegevust selle aasta alguses ja tõi juba juunis turule oma esimese loodusliku supertoitude segu.

Ühe saarlasest ettevõtte looja Sven Nuumi sõnul on neil tulevikuplaanid suured. “Oleme suured smuutifännid ja sellest tuli ka eelmisel aastal idee, et võiksime hakata tootma oma supertoitude segu, mida saab smuutidesse panna. Eestis ei müüda väga palju selliseid asju,” seletas ta.

Ettevõtte peamine eesmärk on müüa smuutipulbreid. “Praegu oleme turule toonud vaid ühe toote, kuid neid peaks olema palju rohkem. Seepärast on meie eesmärk luua veel vähemalt viis-kuus uut toodet. Selle jaoks võtsime enda punti veel Helena Õuna, kes on viimased viis aastat toitumisnõustaja olnud,” jutustas Nuum.

Nuumi jutu järgi ei sõltu suurte plaanide ellu viimine toetuse saamisest. “Läbisime kadalipu ja saime EAS’ilt toetusele jah-sõna, kuid me ei ole veel kindlad, kas me võtame selle raha vastu või mitte. Me ei ole veel neile vastust saatnud. Suure tõenäosusega loobume sellest toetusest ja läheme hoopis oma rada ning teeme kõik ise. Meil oli toetust vaja selleks, et toorainet hankida ja oma kohvikuplaani ellu viia, kuid proovime ikka omal käel hakkama saada,” rääkis ta.

Hetkel on ettevõtte põhiline fookus e-poel, kuid plaanide sisse jääb ka kunagi oma toodete tervisepoodidesse viimine. “Ajame suurema osa oma asju sotsiaalmeedias. Lisaks e-poele on meie lehel mitmeid erinevaid smuutiretsepte ja blogi, kust on võimalik täpsemalt lugeda meie ettevõtte kohta ja meie tegevusel silma peal hoida,” tõi Nuum välja.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 1 414 korda, sh täna 1)