Pangal rullus auto üle katuse

Kolmapäeval kell 10.30 juhtus liiklusõnnetus Mustjala vallas Pahapilli–Panga tee 4,1. kilomeetril, kus 52-aastane Andreas sõitis ebaõigelt valitud sõidukiiruse tõttu Toyota Yarisega teelt välja ja rullus üle katuse. Juht toimetati Kuressaare haiglasse.

Kuressaare politseijaoskonna patrullitalituse vanem Matis Sikk ütles, et politsei sai õnnetusest teada kaks tundi pärast selle juhtumist. “Patrull käis küll kohal, kuid sõiduk oli selleks ajaks juba kraavist välja tõmmatud ja minema viidud,” rääkis Sikk. Ta lisas, et menetlust ei alustatud, kuna juht viibis sõidukis üksinda ja kannatada said vaid tema ise ja sõiduk. Mees oli kaine ja omas juhtimisõigust.

Andreas ütles politseile, et ta ei saanudki aru, mis täpselt juhtus ja mis õnnetuse põhjustas. “Sündmuskohal oli näha, et auto oli kaldunud kruusakattega teelt lahtise kruusaklibuga kaetud teepervele ning ilmselt tõi see kaasa sõiduki üle kontrolli kaotamise,” kirjeldas Sikk.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 775 korda, sh täna 1)