Autodega pagulaste vastu (14)

Autodega pagulaste vastuKuressaares sõidab juba mitmendat päeva ringi mitu autot, mille tagaaknal on kiri “Ei pagulastele! Eesti kvoot on 0”.

Ühe neist – valge Fordi omanik Tiit Jürgenstein ütles, et poliitikaga tema ei tegele ja parteisse ei kuulu. “Minu eesmärk on lihtsalt sõnum edastada,” kinnitas ta. Noormehe meelest on Eestil endal küllalt vaeseid, keda võiks aidata.

“Nüüd tulevad pagulased sisse, mingi tonn lüüakse neile. Miks mitte oma rahvale?” küsis ta. Tema meelest pole vahet, kas toetatav võõras on must või valge. “Null on just õige number. See toetamine häirib mind kui maksumaksjat kõvasti,” selgitas Jürgenstein. Lihtsalt siia elama tulevate võõramaalaste vastu pole tal oma sõnul midagi. Seni talle auto kohta midagi ütlema pole tuldud, kinnitas Jürgenstein.

Irina Mägi

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 1 443 korda, sh täna 1)