Tööstuse tänaval tegutses prügisokutaja

Lääne-Saare valla facebooki- seinale ilmus postitus Tööstuse tänava “isetekkelise” prügimäe kohta. Juurde on lisatud kolm pilti, ühel ilutsemas säästukaart Janek O. nimele.

“Lugupeetud kodanikud, paneme teile südamele, et taoline käitumine on rangelt keelatud. Hoiame oma armast kodumaad ja ärme reosta seda,” soovitatakse postituses.

Lääne-Saare vallavalitsuse infotöötaja Merike Lipu ütles, et isetekkeline prügimägi avastati 29. juulil. “Meie andmetel see veel koristatud pole, aga kuna me saime prügi hulgast isikulisi andmeid, siis hetkel me tegeleme sellega, et püüame neid inimesi tuvastada ja palume neil oma prügi ära viia sinna, kus on prügi koht,” rääkis Lipu.

Küsimusele, kuidas säästukaardi omanik põhjendas kaardi sattumist prügimäele, vastas Lipu, et kahjuks ta isikulisi andmeid jagada ei saa. “Protsess on alles menetluses ja võtab veel mõned head päevad aega,” selgitas ta.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 346 korda, sh täna 1)