Mototoober koguneb 14. korda

evestusTäna algab Karujärvel mootorrattahuvilistele juba 14. korda toimuv Mototoober. Mootorrattaid peaks saarele tulema 500 ringis ning kaheksast erinevast riigist. “Skandinaaviast, Saksamaalt, Valgevenest, Venemaalt ning ka Lätist ja Leedust,” teadis nimetada Mototoobri üks korraldajatest Erki Evestus (fotol).

Kui varem oli mototoober üks osa Õlletoobrist, siis tänavu tähistatakse esimest väikest juubelit, sest juba viiendat aastat korraldatakse mototoobrit iseseisvalt Karujärvel.

Kui järve ääres toimuv on rangelt vaid mootorratturitele ning muidu huvilised sinna teretulnud ei ole, siis kõikidele huvilistele ja uudistajatele on võimalus päeval kella poole neljast minna Tori abajasse, kuhu mootorratturid kogunevad.

Alates kella viiest on võimalus jälgida võimast mootorratturite paraadi läbi linna kuni Auriga ringini ning sealt võetakse suund Karujärve poole.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 695 korda, sh täna 1)