Noortekeskuse ehitus ei sõltu kinnisvaramüügist

Avatud noortekeskuse rajamine Kuressaare bussijaama ei sõltu linnavalitsuse pressiesindaja Geili Heinmaa sõnul Komandandi tänav 10B krundi müügist.

“Kuna potentsiaalsel ostjal puudus ostutehingu vastu huvi, on ehitus tänase seisuga planeeritud linna vahendite arvelt summas 250 000 eurot,” kinnitas ta. Algselt oli kinnistust huvitatud kõrval asuva Grand Rose spaa omanikfirma, kes plaanis sinna laiendada parklat ja rajada kaasaegne kinohoone.

Kuressaare linnavalitsuse eelmise nädal istungil otsustati korraldada lihthange, millega otsitakse projektlahendust bussijaama hoonesse noortekeskuse rajamiseks.
“Hankepakkumisi hinnatakse kriteeriumide alusel vastavalt nende osakaalule: pakkumuse maksumus 50% ja eskiislahendus 50%,” vahendas Geili Heinmaa. “Linnavalitsuse soov on leida võimalikult huvitav ja tänapäevane lahendus, mis oleks toetav keskkond eri vanuses laste ja noorte tegevusele,” selgitas Heinmaa.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 321 korda, sh täna 1)