Minister Michal otsib kadunud ooperipileteid (2)

Saaremaa suve üks tippüritusi, Saaremaa ooperipäevad, toob homme Saaremaale peaminister Taavi Rõivase, kultuuriminister Indrek Saare ning majandus- ja taristuminister Kristen Michali.

Neist viimane tunnistas, et tema ooperietendustele jõudmine sõltub sellest, kas varakult valmis ostetud piletid õigeks ajaks välja tulevad.

“Ooperipäevadele ostsime kaheks päevaks piletid juba eelmisel aastal, hetkel käib nende intensiivne otsimistegevus ja kui seda saadab edu, siis saan ka ooperit kuulama,” muigas Michal. “Kui mitte, siis naudin suvist Saaremaad ja toredaid inimesi. Mõned saarlased on juba kalalegi kutsunud, teised jälle lubanud üht-teist näidata, igav kindlasti ei hakka.”

Kohtumise Saaremaa ettevõtjatega on majandus- ja taristuminister aga reedeks päevakavva juba sättinud. “Saare ettevõtjad tunnevad huvi nii parvlaevade kui ka lennuühenduste osas ja mina olen huviline, et kas eelmisel korral väljakäidud idee – avada Mõntu–Ventspilsi laevaliin – osas on tehtud juba ka arvutusi,” rääkis Saarte Häälele minister Michal, kes leppis taaskohtumise ettevõtjatega kokku juba maikuise külastuse aegu.

Saaremaad külastab ka riigihaldusminister Arto Aas, kes koos peaminister Rõivasega kohtub siin Lääne-Saare valla esindajatega. Riigihaldusministrit ootavad ees veel kohtumised Saaremaa ettevõtjatega ja Saare maavalitsuse ühinemisnõuniku Taavi Kurisooga.

Meeldiva kasulikuga on ühendanud ka kultuuriminister Indrek Saar, kes külastab reedel Aavikute majamuuseumi ning osaleb laupäeval ooperipäevade pidulikul vastuvõtul ja vaatab pärastlõunal etendust “Viva Verdi”.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 1 521 korda, sh täna 1)