Meelis Saarele laskmises pronksmedal (1)

Männikul toimunud Eesti meistrivõistlustel 300 meetri vabapüssist laskmises võitis Meelis Saar harjutuses 60 lasku lamades 581 silmaga pronksmedali. Neljas koht oli sama kogusumma, aga medali tõi üks enamlastud sisekümme. Neeme Virveste oli 578 silmaga kuues.

Eestimaa suvemängude kuldmedal tuli Meelis Saarel õhupüstolilaskmises (358 silma, 40 lasku)) samuti võrdse tulemusega, kuid parema viimase seeriaga.

Kaia Kindlam võitis seal õhupüssilaskmise (40 lasku) 380 silmaga, kusjuures hõbemedal jäi ühe silma kaugusele. Ka korraldusliku poole pealt võib suvemängude laskmise õnnestunuks lugeda. Seda eelkõige tänu Neeme Virveste, Andero Lauritsa, Meelis Saare ja Kaia Kindlami abile. Kokku sooritati 167 starti.

Martin Kosemets

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 120 korda, sh täna 1)