Andi Noot jooksis Belgias isikliku rekordi

Nädal tagasi Tallinnas noorsoo EM-il 1500 meetri jooksus 5. koha välja võidelnud Andi Noot parandas täna Belgias Heusden-Zolderis KBC Nacht võistlustel sel distantsil isiklikku rekordit, vahendab Jooksuportaal.ee.

Uus tippmark 3.43,18 andis talle neljandas jooksus 4. koha. Nooda varasem isiklik rekord oli 3.45,75, mille ta jooksis 25. juunil Soomes Turus Paavo Nurmi mängudel.

“Täna oli väga raske joosta, sest tulin Eesti jahedast kliimast +30-kraadisesse kuumusesse. Lisaks tuul. Päike paistis lagipähe. Keskpärane tulemus, midagi siin hõisata ei ole,” rääkis Andi Noot Jooksuportaalile. Jooksu algul hoidis ta 7.-8. kohale. “Jänes” läbis 1000 meetrit 2.26-ga, Noot 2.29-ga. Viimasel ringil hakkas Noot ettepoole jõudma. Kiirendust alustas ta 300 meetrit enne lõppu. “Tagasirgel vastutuules tegin endale liiga. Olen ju pikka kasvu. Kurvis tõusin liidri kõrvale. Viimase 100 meetri alguses läksid veel kaks meest minust mööda,” kirjeldas Noot jooksu käiku.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 102 korda, sh täna 1)