Lugeja küsib (1)

“Saarlased naasid Jersey`lt Saarte Mängudelt tublide tulemustega. Miks ei olnud Kuressaare linnavalitsuse, Saare maavalitsuse ega Saaremaa Omavalitsuste Liidu esindajaid koju saabunud sportlasi lennujaamas vastu võtmas?

Mart Mäeker, Kuressaare abilinnapea:
Kuna sportlased esindasid Saarte Mängudel Saaremaad kui tervikut, mitte konkreetset omavalitsust, siis ei olnud ka eraldi vastuvõtmist. Kindlasti tunnustab Kuressaare edaspidi kõiki Saarte mängudel edukalt esinenud Kuressaare sportlasi.

Kaido Kaasik, Saare maavanem:
Kahjuks ei teavitatud meid sportlaste saabumisest, muidu oleksin neid kindlasti vastu võtma läinud. See on küsimus pigem SSMA juhatusele, miks nad ei korraldanud meie sportlaste väärikat vastuvõtmist. Ise plaanin seda teha nende järgmisel kokkusaamisel.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 374 korda, sh täna 1)